Om Søren

soren_juhl_01_lowres
Søren Voigt Juhl

Søren Voigt Juhl er teolog fra Århus Universitet og kunsthistorie fra Poitier i Sydvestfrankrig og har studeret musikvidenskab ved Københavns Universitet.

Søren er klassisk fløjtenist og giver koncerter og holder foredrag i hele Danmark. Han har modtaget undervisning af Erik Thomsen, Det kgl. Kapel; Thorkild Dalsgaard, Århus Symfoniorkester og Pia Kaufmanas, tidl. solofløjtenist i Randers Byorkester. Søren er desuden tilknyttet Roskilde Stift som præstevikar.

Søren har været højskolelærer og –forstander på Brandbjerg Højskole, hvor han underviste i europæisk kulturhistorie, filosofi og fransk foruden at være foredragsholder. I 2017-18 var han viceforstander på Bornholms Højskole. Han har lang erfaring i at arrangere kurser, kultur-, mad- og vinrejser.

Som med indehaver af www.fotografværkstedet.dk har Søren arrangeret efteruddannelse i fotografi for journalister og fotografer bl.a. i regi af Mediernes Efteruddannelse. Kurserne har fundet sted i bl.a. Danmark, Frankrig, Spanien, England og Italien. Han er en erfaren amatør-fotograf, der skyder fotos til musikalske billedshows, hjemmesider, blade og bøger.